luni, 28 mai 2012

Povestea Mea

                                                              Asa am pornit lupta!



Ma numesc  Simion Daniela, nascuta la data de 14 iunie 1991 in Slobozia,  actualmente studenta la Academia de studii economice, facultatea de Administratie a afacerilor cu predare in limbi straine, filiera franceza, anul II, invatamantul bugetar, cursuri la zi.
Am terminat prima sesiune a anului II cu bine, fiind a 3-a de pe filiera franceza, doar ca … dupa aceasta au aparut probleme grave legate de sanatate. Nu m-am gandit ca va fi ceva rau. Am presupus ca am avut parte de ceva mai mult stres din cauza acumularii oboselii din sesiune. De grija ca nu-mi gasesc leacul m-am dat peste cap. Nu puteam dormi orice medicament as fi luat. Aveam intotdeauna stare de oboseala, aveam mancarimi groaznice ale pielii, fara a fi vorba de o problema dermatologica. Am fost la foarte multi medici, am facut analize si le-am tot repetat timp de 2 luni, dar nimeni nu mi-a confirmat vreun diagnostic important. Am facut perfuzii timp de 10 zile, din cauza faptului ca eram foarte slabita, scazusem in greutate 8 kg intr-o singura saptamana, dar nu au avut niciun efect. In continuare ma simteam rau, iar medicamentele de somn, recomandate bineinteles de medic psihiatru, nu  isi faceau efectul la mine.
Am hotarat sa merg la Craiova si gratie unui domn doctor, caruia tin sa ii multumesc foarte mult, mi-am repetat a 3a oara analizele si am facut si un CT (tomograf). M-au diagnosticat ca fiind suspecta de leucemie. In urma rezultatului m-au trimis de urgenta la spitalul in Bucuresti. 
Imi era foarte rau , eram bulversata, imi era imposibil sa inteleg ce mi se intampla. Am crezut ca-mi pierd controlul cand am aflat. Cand m-am simtit mai binisor, am cautat pe internet si am citit despre acest diagnostic. M-a socat mai rau, nu stiam cum sa reactionez. Mi-am amintit ca Tatal Ceresc  pentru a ne intari in virtute, ne trimite nu numai bucurii, ci si suparari, si de aceea nu voi dispera ca a venit acest necaz. Dimpotriva l-am primit cu liniste, supunere, ca fiind trimis de Dumnezeu. Stiu sigur ca suferintele prin care am trecut si trec ma purifica, ma fac mai puternica si stiu sigur ca tot El ma salveaza. Am simtit asta si stiu ca gandurile pozitive m-au inaltat si ma inalta. M-am rugat la Dumnezeu si Maicii Domnului sa-mi dea putere sa trec peste toate suferintele mai usor pentru a putea lupta cu aceasta boala. Totdeauna trebuie sa nu vreau altceva inainte de toate decat « sanatate ».  Recunosc ca am fost luata pe nepregatite si nici in visele mele de cosmar n-as fi crezut sa trec prin asta. Norocul meu a fost ca toti cei dragi mi-au fost aproape, parintii mei pe care ii vad ( chiar daca nu arata) cat de mult sufera, rudele apropiate. Dar nu a clacat nimeni. Toti s-au implicat si ma ajuta.
La spital mi s-au repetat analizele si alte controale mai amanuntite, decizia medicilor fiind sa fiu operata imediat a 2a zi la prima ora pentru scoaterea apei de la inima, apei si o parte din tumoarea de la plaman pentru biopsie si la gat pentru scoaterea unui ganglion pentru biopsie. Dar din cauza unor complicatii, operatia a durat 5 ore si medicii au renuntat la cea dea 3a interventie la inima datorita organismului care era posibil sa nu mai faca fata. Multumesc echipei de medici care m-au salvat. Mi-am petrecut urmatoarele 3 saptamani in spital fiind drenata timp de 12 zile, tintuita la pat si avand aceleasi simptome de mancarimi si insomnii. Dar parintii, prietenii si rudele mi-au facut sfintele sarbatori de florii si paste mai frumoase. Intr-o saptamana urma sa aflu rezultatul biopsiei.
Diagnosticul :
1. Limfom Hodgkin clasic tip celularitate mixta
2. Chimioterapie pentru tumori
3. Pleurezie stanga in cantitate importanta
Mi s-au procurat foarte urgent unul din medicamente (care in spital nu exista) pentru a intra pe citostatice. Acesta a fost trimis de o familie din Germania, carora nu stiu cum sa le multumesc pentru ajutor (costul fiind de 800 euro).  Le sunt recunoscatoare si celor care au luat legatura cu acestia.
 Toate rudele s-au rugat pentru mine si Bunul Dumnezeu si Maica Domnului mi-au dat sansa de a-mi reveni de fiecare data. Este foarte greu sa lupti cu astfel de boala si tot efortul meu trebuie sa fie indreptat doar spre vindecare.
Sunt constienta ca nu am decat sa imi inghet anul II de facultate si voi continua sa ma gandesc abia dupa ce imi revin. Sunt sigura ca puterea divina ma va ajuta.
La inceputul lunii Iunie voi incepe cea de-a 3a serie de citostatice. Acum am reusit , fiindu-mi putin mai bine sa imi fac un cont in lei si in valuta si sa fac un apel la cei cu suflet care ma pot ajuta.
Spre nefericire sunt multi care nu au o situatie financiara foarte buna, iar eu nadajduiesc ca sunt multi oameni cu suflet mare.
Eu imi cer iertare ca am scris aceste randuri, unde am aratat suferinta  prin care trec la nici 21 de ani. Mai rau este ca nici parintii mei nu au o situatie financiara buna care sa imi ofere tratamentul si alimentatia corespunzatoare. Mama mea este pensionata pe caz de boala facand interferon de 6 ani si in ciuda bolii nu s-a dezlipit de mine de cand m-am internat (4 aprilie). Tatal meu munceste pentru un salariu mic, iar tratamentul meu depaseste cu foarte mult veniturile parintilor mei.
Daca cineva doreste sa ma ajute, ii rog sa utilizeze contul meu

Banca: UNICREDIT TIRIAC BANK, Sucursala Eroilor
Titular cont: Simion Daniela
Cont in LEI: RO54 BACX 0000 0007 5685 3000
Cont in EURO: RO27 BACX 0000 0007 5685 3001
Cont in USD: RO97 BACX 0000 0007 5685 3002
Cod SWIFT: BACXROBU (pentru transferuri internationale)




Multumesc din suflet tuturor celor ce inteleg suferinta mea si ma voi ruga Bunului Dumnezeu sa le dea sanatate si sa le dea inapoi inzecit acest ajutor.

Cu stima si respect,
 Simion Daniela 

66 de comentarii:

  1. Am citit povestea ta m-a impresionat foarte mult si ati doresc sa fi puternica sa lupti si sa gandesti pozitiv pentru ca Dumnezeu nu lasa niciodata pe nimeni atunci cand crede cu adevarat ca se face bine. Este foarte greu, dar suntem siguri ca tineretea, ta te va ajuta sa depasesti perioada cea mai grea de care povesteai ( aceea a citostaticelor). Cu mult drag te vom ajuta si noi asa cum vom putea, si pina atunci ati dorim sanatate.
    Catalin si Familia mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine. Ar fi bine - pentru ca cei care doresc sa doneze sa o poata face mai usor - sa scrii si numele bancii si filiala, precum si numele intreg al titularului de cont. Ar fi util si SWIFT-ul bancii (pentru ca eventualii donatori din strainatate au neaparata nevoie de el). Iti doresc din tot sufletul sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. O poveste extrem de trista. Eu si colegii mei de la Grupul de presa Semnal suntem alaturi de tine. In afara unui mic gest financiar, vom publica povestea ta in ziarele noastre precum si pe site-uri, (www.semnal.eu si restul). Trebuie sa fii puternica si sa nu-ti pierzi speranta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Imi cer scuze ca iti scriu la aceasta ora. Ma numesc Laura, am 23 de ani si sunt tot din Slobozia. Am intrat pe blogul tau accidental, vazandu`i link`ul pe facebook. Am suferit si eu acum 3 ani de Limfom Hodgkin stadiul 2A. M`a impresionat foarte mult cazul tau stiind prea bine prin ce treci. Iti doresc din suflet sa ai incredere in Dumnezeu, sa nu iti pierzi speranta si sa crezi ca va fi bine totul. Mi as dori sa te cunosc personal sa mai vorbim, daca vrei si tu. Te pup si inca o data iti doresc tot binele si multa sanatate. Iti las mail ul meu daca vrei sa imi raspunzi zilele astea. lulu.jhl18@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Am fost impresionata de cat de asemanatoare este povestea ta de ceea ce mi s-a intamplat mie, recent chiar. Eu am terminat tratamentul de curand si pot sa iti spun ca ma simt perfect si ca mi-am reluat activitatile normale. Deci te incurajez din toata inima, diagnosticul de limfom Hodgkin este tratabil si este cel mai favorabil din aceasta categorie. Sunt sigura ca te vei face bine! Daca vrei sa iti impartasesc mai multe din experienta mea, scrie-mi la alexandrapop166@yahoo.com. Mult curaj!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Daniela, in primul rand vreau sa-ti urez multa sanatate si apoi curaj sa poti lupta in continuare! Daca te va ajuta aceasta informatie cu ceva, m-as bucura tare mult: exista o clinica in loc. Masloc, jud. Timis, unde se trateaza tot felul de boli, cu tratament homeopat, inclusiv dintre cele mai grave.Acesta este nr. de tel. la care te poti programa 0256/231301. Eu zic ca merita sa incerci, fiindca personal am cunoscut oameni care s-au vindecat complet,avand chiar si cancer in stadiu final. Pastreaza-ti credinta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Revin asupra celor ce-am scris, am gasit pe internet urmatoarele:
    Centrul de Medicina Integrala
    Com. Masloc nr 146
    Tel 0256/231201
    Tel/fax : 0257 - 212543
    P.S. din cate am inteles tratamentul costa f putin;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dani ai fi surprinsa cati colegi,prieteni s-au mobilizat in cateva ore pentru a publica povestea ta. Ti s-a facut si un eveniment pentru a raspandi mai repede vestea , astfel banii de care ai nevoie sa nu fie si asta o problema. Noi fizic nu stim cat te putem ajuta, dar crede ca ai sadit in inimile multora sentimente ce multi nu le-au trait. Te asteptam cu drag fetita noastra!

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa fii bine, sa crezi treaba asta si sa ai incredere in Dumnezeu, toate au un scop, pana si bolile. Si eu am limfom Hodgkin, am facut 4 cure de citostatice si acum sunt foarte bine, mi-am revenit complet. La fel o sa fii si tu :) . Important e sa privesti optimista inainte, lucrurile vor fii cum au fost inainte sa te imbolnavesti sau mai bune. (banuiesc ca medicamentul pe care trebuie sa il cumperi din strainatate e Dacarbazinul, incearca sa il cumperi din Ungaria, eu anul trecut luam cu ~24000 de forinti cutia de 10 doze de cate 200 mg, poate e mai ieftin decat in Germania)

    O zi frumoasa si capul sus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dani face protocolul BEACOPP,nu ABVD..intradevar e ceva similar cu Dacarbazinul,se numeste Procarbazin..citostaticul care am fost nevoite sa il cumparam dinafara..si eu trec prin acelasi lucru.Ma bucur cand aud persoane care au trecut cu bine peste boala si ne mai ridica moralul..

      Ștergere
  10. Dani stiu ca esti puternica! Ai incredere in Dumnezeu pentru ca totul o sa fie bine.Tu esti o fire optimista si asa trebuie sa fii in continuare! Si daca Dumnezeu ti-a pus in cale problema asta,este pentru ca stia ca esti putenica si ca resusesti sa treci peste...se spune ca toate greutatile ne sunt date de Dumnezeu pe masura capacitatii noastre de a reusi sa le depasim...Totul o sa fie bine pentru ca esti o persoana minunata si cu un suflet mare care deja a reusit sa ajunga la inimile multor oameni.Mie imi esti fff draga si stiu ca o sa te iubeasca multa lume.
    O sa vorbesc la serviciu pentru a organiza o mica campanie pentru a strange cateva fonduri.Stiu ca s-au mai facut astfel de evenimente si sunt oameni cu suflet mare dornici sa ajute.
    Te pup si iti doresc tot binele din lume si sa te faci bine cat mai repede,
    cu mult drag Simona Mustatea

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Sigur conturile contin "BACK" si nu "BACX"? (Unicredit Tiriac Bank) Nu identific nicio banca cu "BACK". Multumesc! multa incredere in tine iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  12. este adevarat, a fost o eroare de scriere a numarului de conturi.
    contul corect este Ron RO54BACX0000000756853000
    Euro RO27BACX0000000756853001
    Usd RO97BACX0000000756853002
    deschise la Unicredit Tiriac Bank , sucursala Eroi

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu aveam aceeasi problema, imi dadea eroare atunci cand incercam sa finalizez tranzactia, m-am lamurit pe noua pagina Facebook care sunt conturile corecte: https://www.facebook.com/events/236356656477765/
    Dar ar fi util sa fie corectata si postarea (sa fie trecute conturile corecte, sucursala, titularul), poate nu toti cei care ar dori sa faca o donatie vor cauta detaliile si in alta parte (inclusiv in comentarii, de pilda).

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. iulian, noi cunoastem persoana in cauza, nu ne dam asa....cu parerea ca n-avem ce face. mai bine tine asemenea comentarii pentru tine ca nu dorim sa nu le impartasesti si cu siguranta nici pe dani nu o ajuta foarte mult. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Iulian chiar nu te cunosc ma deranjeaza ca emiti pareri care nu sant demne de un bun crestin. Din fericire cunosc aceasta fata, este o minune de om, care in momentul acesta ai este foarte rau din cauza acestor citostatice care sant foarte agresive. Nu te-a obligat nimeni sa faci nimik. Daca simteai cu adevarat puteai sa spui doua cuvinte din suflet care sa ai ridice moralul in momentul acesta. Stai linistit si inumarati tu banii tai. Pacat

    RăspundețiȘtergere
  17. Îţi doresc multă sănătate, că doar e mai bună decât toate.
    Când eram în clasa a opta, o colegă a fost diagnosticată de leucemie. Au trecut 4 de atunci. Şi-a revenit, a intrat la liceu şi voia să se facă medic. Acum iar e în spital şi nu ştiu dacă va putea da examenele de bac. Nenorocirile vin când nu te aştepţi, dar nu-ţi pierde speranţa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dani este o puternica si se va face bine..intamplator ne-am cunoscut in spital,si suferim de aceeasi boala,acelasi tip..doar ca la mine tumoarea a fost localizata in alta parte.Cand am inceput eu a4a cura de citostatice,Dani emotionata a inceput-o pe prima.Internate amandoua in aceeasi rezerva..ne-am incurajat una pe alta si ne-am rugat sa trecem cu bine peste boala si peste efectele adverse care apar in urma chimioterapiei..Dani merita ajutorul nostru!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daniela gaseste imediat 3 carti pe care ti le recomand din inima toata ... Biblia .... Cum sa traiesti 150 de ani si .... O viata fara toxine. In momentul cand le vei citi ti si vor deschide ochii mintea si inima.

    Succes

    RăspundețiȘtergere
  20. Esti o minunata entitate, venita in experienta umana, din frecvente f. inalte. Acesta este doar un semnal de "trezire", si nu ar fi rau sa citesti "PUTEREA VINDECATOARE A BOLII". Cu infinita iubire...

    RăspundețiȘtergere
  21. Incercarea ti-a dat-o Bunul Dumnezeu pt. ca stie ca o vei putea birui, iar noi, cei ce am luat la cunostinta despre tine, avem incercarea noastra pe care va trebui sa o trecem cu bine.
    Ai primit o sumedenie de sfaturi utile, urmeaza-le.
    Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Daniela,
    momentan nu am posibilitatea sa te ajut financiar insa te rog sa arunci macar o privire asupra unor carti si documentare care ti-ar putea fi de folos in lupta impotriva bolii. Nu te costa nimic sa le vezi/citesti:
    http://documentare.digitalarena.ro/terapia-gerson-dreptul-de-a-trai-2006/
    http://documentare.digitalarena.ro/minunatul-adevar-2008/
    http://www.scribd.com/doc/83493810/Elena-Nita-Ibrian-Terapia-Naturala
    http://www.scribd.com/doc/87962161/Bucataria-Fara-Foc-Elena-Nita-Ibrian
    http://www.scribd.com/doc/93899253/Elena-Nita-Ibrian
    Daca nu reusesti download de pe scribd da-mi un mail (grigorescu.monica@gmail.com) si ti le trimit eu in format pdf.
    Pastreaza-ti credinta si sa auzim de bine!Cu drag, Monica

    RăspundețiȘtergere
  23. salut,

    pune te rog si un cod SWIFT pentru contul in euro (pentru a transfera din strainatate, imi trebuie si codul SWIFT al bancii / sucursalei la care este deschis contul). Iti tin pumnii, sper sa te faci cat mai repede bine!

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Dani, poate ar trebui sa adaugi cateva pagini blogului tau, pentru mai multa transparenta: istoricul bolii tale, o pagina cu actele medicale, o pagina cu fotografii inainte si dupa diagnostic pentru ca impactul sa fie mai puternic. Ar trebui sa scrii si suma exacta de care ai nevoie ca sa stim de unde sa pornim. Incerc sa te ajut si altfel! Ramanem aproape! Sanatate maxima!

    RăspundețiȘtergere
  25. Dana incearca si produsele naturiste vezi zeolit sau suc din frunze de telina mult noroc

    RăspundețiȘtergere
  26. Daniela, te rog din suflet citeste si acest material. Noi am postat pe toate grupurile materialul tau.Sa avem nadejde la DUMNEZEU CA VOR FI SI OAMENI CARE TE POT AJUTA FINANCIAR, SUNT GRUPURI SI DIN STRAINATATE. FII TARE, NOI VOM FI ALATURI DE TINE.

    http://www.jurnalul.ro/reportaje/arsenie-boca-vindecari-miraculoase-prislop-610062.htm

    RăspundețiȘtergere
  27. Uite scuze ca par putin cam insensibila,dar de ce ai nevoie de bani?Tratamentul persoanele ce sufera de diferite tipuri de cancer este gratuit.Si te asigur nu era nevoie de tratament adus din afara (Germania) pt. a lupta cu boala.Nu de alta dar avem si noi exact aceleasi medicamente ca si ei,in tratarea tumorilor, doar ca poarta nume diferite.Au exact aceeasi eficienta si sunt gratuite.Regimul alimentar este unul destul de accesibil de altfel si ma repet,statul roman in urma diagnosticului,iti acorda tratament gratuit si de durata.Nu vreau,repet, sa fiu insensibila sau rautacioasa,doar ca stiu si am trait aceeasi experienta,si nu prea sunt de acord cu apelul tau umanitar.De altfel un apel umanitar ar trebui facut doar de cineva ce chiar nu se poate bucura de ajutorul medicinei,acolo unde alta posibilitate nu mai exista.Recunosc,atunci cand soarta ti-e vitrega,disperarea te indeamna la lucruri extreme.Dar asta cu fonduri insuficiente pt. tratament nu este un pretext solid.Ma repet,scuze daca te-am suparat sau jignit,dar bolnavii de cancer chiar se bucura de suportul statului roman si vb din propria experienta.Multa sanatate si la mai bine!Sa fii tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa te contrazic..bolnavii de cancer AR TREBUII sa se bucure de suportul statului roman,dar nu este asa.Dani nu este singura care si-a facut rost de medicamente dinafara,pt ca la noi nu se mai gasesc.Procarbazina,care a fost si la noi pe piata,nu o mai aduc pentru ca era ieftina,si asta nu de azi,de ieri..de ani buni.Eu mi-am procurat medicamentele din Italia..banii chiar sunt o problema cand te loveste o astfel de boala.In curand nici antivomitivele pt diminuarea starilor de greata din timpul chimioterapiei nu vor mai fi gratuite..asa ca..numai zic nimic.E normal sa iti pui intrebari dar..vb ta cand te apuca disperarea faci orice,numai sa sti ca te vei face bine.

      Ștergere
    2. fara sa polemizez dar tot din proprie experienta,sistemul medical romanesc nu este de loc unul roz, fara bani mori linistit...marea majoritate a medicamentelor trebuie procurate pe propria cheltuiala...si o multime de investigatii care sa verifice evolutia bolii si eficienta terapiei nu sunt acoperite de casa de asigurari...teoretic, pe hartie, totul este impecabil, in realitate....daca totul ar fi fost minunat cu certitudine nu ar fi indraznit sa ceara ajutor...si e la latitudine fiecaruia daca vrea sa il acorde sau nu; cel mai simplu pe lumea asta e sa judeci, cel mai greu, sa recunosti ca nu ai nici un drept

      Ștergere
    3. Nu judecam,doar intrebam,pt ca vrand-nevrand am fost nevoita sa ma confrunt si eu cu asa ceva :).Poate s-au chimbat multe de acum 3 ani,dar nu prea cred.Sitemul sanitar e la pamant,dar bolnavii de cancer din Romania inca se mai pot bucura de tratamente de calitate(daca le putem spune asa cand vorbim de radio si chimio)si gratuite.Just anumite investigatii lunare nu sunt decontate de casa judeteana de asigurari,dar totusi...vorbim de sume cat de cat accesibile.Gandesc astfel pt ca sunt mii de oameni in tara asta de se confrunta cu asa ceva in fiecare an din nefericire si care reusesc si fara un astfel de ajutor financiar.Te confrunti uneori cu o astfel de boala si trebuie sa fii puternic tu ca om,nu s-o pasezi altora.Scuzele mele daca am deranjat,dar se poate si fara campanii agresive parerea mea.

      Ștergere
    4. SHESH.KI nu pare sa se fi schimbat situatia in 3 ani ... ci mai degraba "Criza citostaticelor dureaza de cel putin cinci ani si, pana acum, nimeni n-a gasit solutia si nu a fost creata procedura pe care medicii sa o poata respecta atunci cand raman in pana de medicamente."
      Ca sa para ea mincinoasa tu faci niste afirmatii negative se pare ... sper ca Dumnezeu sa nu te loveasca cu ce se pare ca tu iti doresti cu disperare ! ....
      Nu crezi ? Uite la "Romania te iubesc !" pe Pro TV reportaj mai jos ! Sper ca tura viitoare sa nu mai incerci sa manipulezi poate chiar viata cuiva ...

      http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-cancerul-sistemului-sanitar-bolnavii-sunt-obligati-sa-si-cumpere-citostatice.html

      http://www.protv.ro/stiri/romania-te-iubesc-in-tara-noastra-bolnavii-de-cancer-sunt-tratati-cu-indiferenta.html

      http://orice2012.blogspot.ro/2012/05/romaniate-iubesc-bolnavii-de-cancer.html

      Ștergere
  28. Buna,

    Iti trimit o reteta care sper sa te ajute.

    Baba Vanga (o celebra clarbazatoare care a trait pana in 1996 in Bulgaria) a lasat lumii o reteta miraculoasa care se numeste SACROTERAPIE.
    Aceasta forma de tratament poate vindeca orice boala si se axeaza pe consumul de legume si fructe nepreparate termic, consumul de ceai din plante medicinale si rugaciune.

    MICUL DEJUN

    Se consuma legume nevazute de soare (radacinoase): morcov, patrunjel, pastarnac, gulie, ceapa uscata, ridiche, telina, sfecla, etc., amestecate cu grau inmuiat, fulgi de ovaz sau tarate de grau si miez de paine neagra integrala.

    PRANZ

    Se consuma legume vazute de soare: salata, spanac, stevie, marar, frunze de patrunjel,, vrza, frunze de ceapa, dovlecei, loboda, ardei gras, cstraveti de gradina, rar o rosie impreuna cu miez de paine neagra sau de secara.

    CINA

    Se consuma fructe autohtone proaspete sau uscate, netratate chimic: mere, pere, nuci, caise, piersici, cirese, capsuni, visine, struguri, nuci,etc., amestecate cu miere, stafide, alune de padure, seminte de floarea-soarelui,
    de dovleac, grau, orez, orz, ovaz, naut, inmuiate in apa.

    Se citeste zilnic Psalmul 50, timp in care se bea cu inghitituri mici infuzie rece de isop (lasata de seara pana dimineata, acoperita cu apa sau cu aghiasma). In acest timp se poate aprinde o lumanare sau o cadela.

    Se fac zilnic 33 de matanii pentru orice boala si treptat 700 de matanii pentru a vindeca cancerul in stadiu avansat.

    Zilnic, de 7 ori la rand se umezesc palmele cu aghiasma si se merge la o distana de 10 cm de corp, pe aura corpului, pornind de deasupra capului cu palmele unite si coborand cu ele despartile pe lateralele corpului pana spre pamant, unde se scutura.
    In acest timp se sopteste: "Aghiazma ca apa e vazuta, dar nevazut este duhul lui Dumnezeu cu care, iata m-am (te-am ) atins si m-am (te-am ) vindecat."

    Se mai poate citi zilnic de 10 ori la rand Acatistul Maicii Domnului.

    Regimul se tine pana la vindecarea totala si in acest timp nu se consuma alte alimente sau alimentele din acest regim preparate in niciun alt fel, in nici cea mai mica cantitate.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna Daniela,

    Stiu ca pare un cosmar devenit realitate prin ceea ce treci acum, dar te asigur ca poate fi depasit acest necaz. Si eu personal am trecut prin asa ceva. Tot ce pot sa iti spun este sa ai incredere in tine si in Dumnezeu ca vei reusi sa invingi!
    Mai stiu ca e bine sa ai aproape familia, prietenii si chiar oameni necunoscuti care le pasa si se zbat pentru tine, dar pionul principal esti tu, ei nu iti pot oferi decat suportul moral si/sau financiar. "Generalul" in aceasta lupta esti tu. Tu iei deciziile si inclini balanta. Poate suna ca o mare responsabilitate, dar cu multa rabdare (caci nu se rezolva peste noapte problema), vointa, curaj si ajutorul Lui Dumnezeu o sa reusesti!
    Daca vei simti nevoia sa vb cu cineva, contacteaza-ma! Am sa incerc sa te ajut si eu cu tot ceea ce pot!
    Stiu ca este greu si desnadejdia te incearca uneori dar...
    Capul sus! caci alt drum, din pacate, nu este...va trebui sa mergi pe el si sa iesi invingatoare!
    Doamne ajuta!

    PS: Pe mine ma gasesti aici http://popescuraduionut.wordpress.com/ sau aici https://www.facebook.com/r.ionut.popescu

    RăspundețiȘtergere
  30. Dănuţa, mă rog pentru tine şi îţi urez din toată inima, sănătate! Îmi permit să-ţi sugerez să mergi la dr.Pavel Chirilă, pentru un tratament simultan, care apără organismul de efectele secundare ale chimioterapiei. În spitalele din Vest, se face tratament mixt, cu rezultate foarte bune. Dumnezeu să te ajute!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Daniela,

    Care este contul tau de Paypal?
    Iti doresc multa putere de a merge inainte, optimism si convingerea ca vei reusi.
    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  32. Am citit tot articolul si am vazut ca iti ceri iertare ca ai scris aceste randuri. Nu trebuie sa o faci si majoritatea ar trebui sa fie rusinati si tot odata sa te admire pentru curajul tau de a striga durerea ce te apasa. Multa lume se roaga pentru sanatatea ta si fiecare te ajuta cum poate.

    Daca din nefericire sau orice alta intamplare se va ajunge la orice fel de operatie eu sunt donator de sange si voi merge la cel mai apropiat centru de transfuzie pentru a asigura necesarul avand in vedere ca nici o operatie nu se realizeaza fara un stoc suficient de doze de sange.

    Sper sa te faci bine si daca te pot ajuta cu orice altceva datele de contact sunt in profil!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai lasati-ma cu D-zeu si cu rugaciuni,pentru ca asta nu va face boala sa dispara ca prin minune.Dana lucrez la Vetter Ravensburg una dintre cele mai mari firme de medicamente din Germania,te rog spune-mi ce medicament iti trebuie sau ceva asemnator pentru ca pot sa intreb daca exista si as putea sa-l achizitionez la un pret redus si de asemenea sa te ajut si eu cu o donatie.Numa bine contact@dd-trockenbau.com

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.formula-as.ro/2010/946/mica-enciclopedie-as-27/reportaj-pe-urmele-unui-reportaj-mama-ana-din-sabasa-13150

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna! Am scris un articol pe blog despre cazul tau http://maldita.ro/dana-are-leucemie-ajut-o-sa-traiasca.html, mai multa lume a incercat sa doneze, dar imi spun ca nu sunt corecte datele. Te rog frumos, asigura-te ca sunt ok! Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  36. Sper sa treci cu bine , desi sunt ateu ma bucur ca ai o credinta care iti da speranta si te face sa te simti mai bine :) Success si sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere
  37. buna.
    te pot pune in legatura cu un spital din Romania care trateaza limfomul fara bani! testat personal. un numar sau adresa de contact te rog!

    RăspundețiȘtergere
  38. Te rog, incearca aceasta sansa de vindecare, este un tratament natural ... trebuie incercat orice cand exista o sansa, cu voia lui Dumnezeu si rugaciunile noastre. Vezi aici, te rog
    http://www.youtube.com/watch?v=f3_T6Y116E4&feature=player_detailpage#t=46s

    RăspundețiȘtergere
  39. Ti-am vazut blogul fix astazi de ziua ta. Din pacate nu am cu ce sa te ajut, dar iti doresc multa sanatate si la multi ani, si nu uita ca acolo sus este Cineva care va avea grija de tine. Nu pot crede cat esti de frumoasa si cat de chinuita esti.

    RăspundețiȘtergere
  40. Un cont pe PayPal poate fi de asemenea extrem de util. Se face usor, gratuit si poate fi util pentru donatii de oriunde din lume si oricat de mici. Trebuie doar sa ai o adresa de e-mail si un card bancar pe care sa-l atasezi contului de PayPal.

    Totul dureaza cateva minute si, eventual, un drum la banca (daca nu ai Internet Banking) pentru un extras de cont (pentru a obtine codul de verificare al cardului trimis de PayPal, si, astfel pentru a putea transfera banii din contul PayPal pe card).

    Nu uita dupa aceea sa postezi link-ul catre contul de PayPal pe blog.

    Iti doresc multa sanatate, speranta, curaj si incredere.

    RăspundețiȘtergere
  41. Am lasat si eu un comentariu, dar presupun ca din cauza ca avea mai mult de doua linkuri a intrat automat la spam; il republic mai jos, daca intra tot la spam te-as ruga sa-l recuperezi de acolo si sa-mi stergi acest comentariu. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  42. Pot sa-ti dau o informatie foarte utila in ce priveste cancerul: exista o noua metoda bazata pe asa-zisele celule dendritice, care se aplica cu succes de ceva vreme in Germania (chiar si fondatorul clinicii s-a tratat de cancer cu aceasta metoda).

    Am gasit acum cateva luni acest articol din stirile ProTV:
    http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/p-medical-center-cologne-pionier-in-tratarea-eficienta-a-cancerului-fara-toxicitate.html

    Ce e interesant despre aceasta metoda e ca trateaza cancerul cu o sansa de reusita mult mai mare (aproape 100% in cazul depistarii incipiente) decat clasicele citostatice (indiferent de pretul acestora), si luand in calcul ca metoda nu e toxica (nu cade parul etc), ar trebui cunoscuta de toata lumea.

    De asemenea mai sunt tratate si alte boli cum ar fi hepatitele B si C.

    Personal cred ca medicii care au incercat sa-l trateze pe Steve Jobs fie n-au stiut de aceasta metoda, fie (mai probabil) i-a interesat mai degraba sa-si ia onorariul si comisioanele din vanzarea de citostatice decat sa-i salveze viata.

    Cum mi s-a parut ca am nevoie sa stiu mai multe ca sa nu pierd detalii importante, am cautat si-am gasit pagina clinicii:
    www.medical-center-cologne.com/
    Acolo se gasesc cateva testimoniale video destul de relevante; site-ul nu merge cateodata, dar mai jos am scris despre pagina lor de Facebook.

    Presupun ca pretul tratamentului variaza mult in functie de tipul si durata sa, dar in orice caz e la fel de mare sau poate mai mic decat ar costa un tratament clasic cu citostatice.
    Am gasit si pagina de Facebook a clinicii, care asa cum scrie la sectiunea "About" e administrata de o tanara romanca (angajata a clinicii pe un post de PR), deci cine are nevoie poate sa incerce s-o contacteze pt informatii chiar in limba romana; daca va vedea mesajul si va avea timp probabil va raspunde:
    www.facebook.com/pages/MEDICAL-CENTER-COLOGNE-MCC/210438522356321?sk=info

    Sper ca te va ajuta aceasta informatie, ar fi extraordinar sa fii inca un caz in care cancerul a fost tratat eficient si usor, nu cu citostatice scumpe care umfla profitul unor corporatii interesate doar de bani si nu de viata oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Cred ca si un tratament homeopat,v-ar fi de ajutor,mai ales ca remediile homeopate sunt foarte ieftine.In Bucuresti gasiti si medici homeopati buni.Cautati pe internet,e mai bine ca fiecare sa-si aleaga metoda de tratament ,s-au medicul.Ex;Dr. Secil
    Sanatate.
    Urkon Elemer

    RăspundețiȘtergere
  44. Si eu sant de parere ca se poate trata cancerul si in Romania.Si eu sant operata de dr.Eniu dela Cluj,Dumnezeu sa-i dea sanatate,cu cancer de san si ma simt foarte bine si am facut si citostatice si radioterapie si nu a trebuit sa platesc nimic desi situatia financiara imi permitea.Dar am intalnit persoane care nu stiu din ce motive sau dus in Austria sau Budapesta si nu se simt mai bine decat mine .Poate ca sant si situatii in care ai nostri doctori nu pot face cat ar dori ,datorita aparatelor sau pur si simlu al costurilor ,dar de buni sant buni si-i recomand cu incredere,poate nu chiar pe toti ,dar despre cei buni se afla daca te intereseaza sa afli.Asa ca nu tot ce straluceste este aur.Multa sanatate iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  45. Numele meu este Laura Nancy din SUA. Doamna Kahuna este singurul doctor care ți-ar putea vindeca HIV-SIDA cu vindecarea lui pe bază de plante, am încercat aproape totul, dar nu am putut găsi nici o soluție asupra bolii mele, în ciuda tuturor acestor evenimente pentru mine, am petrecut mereu mult pentru a cumpăra o droguri HIV de la spital și să iau câteva medicamente, dar nu am scuti, până când într-o zi am fost doar de navigare pe internet, atunci când am întâlnit un post mare de! care mărturisește cu adevărat și a spus că a fost diagnosticată cu HIV și că a fost vindecată prin ajutorul acestor medicamente puternice de vindecare pe bază de plante, uneori chiar mă întreb de ce oamenii l-au numit DR Kahuna, nu știam niciodată că totul a fost datorat muncii minunate și perfecte pe care el a făcut-o face toate acestea. așa că l-am contactat repede și mi-a pus câteva întrebări și mi-a spus că nu voi uita niciodată că cineva care la contactat este! vindeca mereu vindecarea lui in doar 5 zile dupa ce a facut tot ce ti-a cerut, asa ca am fost uimit de tot ce am auzit de la el, asa ca am facut toate lucrurile pe care mi le-a cerut sa o fac in acea zi in care mi- va fi vindecat, toată forța care mi-a lăsat înainte de a mă rupe înapoi și devin foarte puternică și sănătoasă, această boală aproape că mi-a ucis viața din cauza mea, așa că am mers la spital pentru a da testul final bolii și medicul a spus eu sunt HIV negativ, sunt foarte uimit și fericit cu privire la vindecarea DR Kahuna mi-a dat-o din puterile antice, îl puteți trimite acum pentru propria vindecare la: kahunahelp@yahoo.com


    Te rog dacă ai nevoie de ajutor
    orice fel, contactați fericit pentru ajutor
    și puteți ajunge la el
    prin e-mail: kahunahelp@yahoo.com

    Dr, Egbe poate bine sa se astepte la urmatoarea boala:
    1. HIV / SIDA
    2. HERPES
    3. CANCER
    4. ALS
    5. Hepatita B
    6. Diabetul zaharat
    7. dacă cineva vrea să-și revină la menstruație
    8. PROMOVAREA ÎN BIROUL
    9. LOVE SPELL
    10 EX BACK
    Mulțumesc foarte mult pentru că ți-ai luat timpul să citești
    ,e-mail. kahunahelp@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER

    RăspundețiȘtergere
  47. Apeleaza cu incredere la policlinica din Masloc, timis, si va fi bineeste intre Lipova si Timisoara, emai bine cu masina sa ajungi!

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua tuturor stiti ca ierburile sunt acum folosite pentru a vindeca toti copiii de virus si infectii, acum cateva luni am avut HIV. Și medicul meu mi-a dat droguri la spital, dacă am făcut testul, mi-a spus că medicamentele pe care le-a dat erau doar pentru a preveni virusul, că nu-l poate vindeca, i-am spus prietenului meu despre aceste virusuri și el mă referă la aceste vindecator, nu am de ales decat sa contactez medicul, acesti doctori pe baza de plante imi pun cateva intrebari si pregatesc ierburile si le livreaza in tara mea cu ajutorul serviciului de livrare DHL mi-a dat retetele dupa ce am primit ierburile pe care le scriu aceste mărturii acum sunt 100% gratuit de HIV datorită tuturor datorită dr. Freeman Osas pentru munca lui bună îl puteți contacta prin e-mailul său drosasherbalhome@gmail.com sau ajungeți la el prin intermediul numărului Whatsapp +2349035428122

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui David Muhammed
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să vă ajute, când prietenul meu îmi va spune despre David
    Muhammed și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici pentru a spune lumii cum david muhammed îmi salvează viața, el este un bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    adresa: muhammedspellcast@gmail.com sau îl puteți contacta și pe WhatsApp +2347059007941

    RăspundețiȘtergere
  50. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui David Muhammed
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să vă ajute, când prietenul meu îmi va spune despre David
    Muhammed și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici pentru a spune lumii cum david muhammed îmi salvează viața, el este un bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    adresa: muhammedspellcast@gmail.com sau îl puteți contacta și pe WhatsApp +2347059007941

    RăspundețiȘtergere
  51. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui Johnson Miller
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va povesti despre Johnson Miller și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici, pentru a spune lumii cum Johnson Miller îmi salvează viața, este bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    Adresa: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com
    sau îl puteți adăuga și pe WhatsApp +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  52. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui Johnson Miller
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va povesti despre John Miller și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici, pentru a spune lumii cum Johnson Miller îmi salvează viața, este bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    Adresa: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com
    sau îl puteți adăuga și pe WhatsApp +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  53. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui Johnson Miller
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va povesti despre John Miller și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici, pentru a spune lumii cum Johnson Miller îmi salvează viața, este bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    Adresa: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com
    sau îl puteți adăuga și pe WhatsApp +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  54. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui Johnson Miller
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va povesti despre John Miller și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici, pentru a spune lumii cum Johnson Miller îmi salvează viața, este bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    Adresa: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com
    sau îl puteți adăuga și pe WhatsApp +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  55. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui Johnson Miller
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va povesti despre John Miller și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici, pentru a spune lumii cum Johnson Miller îmi salvează viața, este bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

     
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    Adresa: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com
    sau îl puteți adăuga și pe WhatsApp +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  56. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea DR Ahmed Ola
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va povesti despre DR Ahmed Ola și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 l-am solicitat pentru produs în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici, pentru a spune lumii cum DR Ahmed Ola îmi salvează viața, el este un bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum
     Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    addres ahmedolaspiritualhome@gmail.com sau îl puteți adăuga și pe whatsapp la +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  57. Sunt aici pentru a depune mărturie lumii despre bunătatea lui Johnson Miller
    m-am îmbolnăvit de herpes1 și 2 și am căutat ajutorul celui care
    mă va ajuta, să știu unul care să mă ajute, când prietenul meu îmi va spune despre John Miller și el mi-a dat e-mailul său și l-am contactat și îi spun
    problema mea, mi-a spus că are cura de plante la herpes1 & 2 i
    a fost atât de fericit că a auzit asta și m-a referit și la multe persoane care
    el ajută și cu vindecarea pe bază de plante, am fost atât de fericit, încât există leac
    acest herpes1 și 2 am solicitat produsul în următoarele 4 zile
    ierburi a fost în locul meu în SUA, am luat-o conform instrucțiunilor sale
    la urma urmei, am mers la spital să fac controlul și rezultatul
    a fost negativ și am fost foarte fericit în acest sens, i-am trimis din nou un e-mail și mulțumesc
    el și cu mine am vrut să-l plătim, a spus că trebuie să-mi iau banii
    departe, mi-a spus că ar trebui să spun lumii despre el, așa că sunt acum
    aici pentru a spune lumii cum Johnson Miller îmi salvează viața, el este un bărbat
    cu este propria destinație, poți crede în el cu viața ta și el
    vă va oferi un rezultat bun, el face, de asemenea, tot felul de boli precum

    Vraja de bani
    Vraja porțiunii de sănătate
    Promovare în afaceri
    Vraja de atracție
    Vrăjitoare acasă
    Vraja din spate
    Vraja vindecătorului spiritual
    Vraja dragostei
    Vraja de loterie
    Vraja de sarcină
    Vraja de promovare
    Voodoo
    Fii vrăjitor
    Vraja de suflet
    Vraja de protecție
    HIV / SIDA
    A rămâne însărcinată
    Vindeca orice fel de boli ale corpului
    E.T.C
    contactați-l prin e-mail
    adresa: johnsonmillerspellcaster11@gmail.com sau sunteți și +2347054656351

    RăspundețiȘtergere
  58. DO YOU NEED A PERSONAL/BUSINESS/INVESTMENT LOAN? CONTACT US TODAY VIA WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    HELLO
    Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+19292227023 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Vreau să împărtășesc o mărturie grozavă pe acest site despre modul în care DR MUSTAFA m-a ajutat să rămân însărcinată, eu și soțul meu încercăm să avem un copil de peste 7 ani, dar nu am avut noroc, așa că am decis să luăm legătura cu medicul de familie și după toate au fost facute teste, ne-a spus ca trompa mea nu functioneaza, apoi intr-o zi eram la birou cand o prietena de-a mea care avea aceeasi problema cu mine a ramas insarcinata dupa ce a contactat-o pe DR MUSTAFA. Ea m-a îndrumat către el și când l-am contactat prin e-mailul lui a făcut purificarea pe vraja de sarcină și în 2 săptămâni mă simțeam cumva și m-am dus la medicul de familie care mi-a spus că sunt însărcinată. Dacă știți că aveți o problemă similară ca aceasta sau orice problemă de fertilitate și doriți să rămâneți însărcinată, îl puteți contacta pe DR MUSTAFA prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau pe Whatsapp la +17402121222

    De asemenea, specializat în:
    Să-ți recuperezi fosta iubită sau iubit
    Să-ți recuperezi fosta soție sau soț
    Vraja de prosperitate
    Vrajă de protecție
    Obțineți un loc de muncă
    Vraja de promovare a locurilor de muncă
    Vrajă de copil
    HIV Cura
    Vrajă de sarcină
    Vraja dragostei
    Vraja de căsătorie
    Câștigă la loterie
    etc...

    Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp-l la +17402121222 contactați-l acum și problema dumneavoastră va fi rezolvată în 48 de ore.

    RăspundețiȘtergere